Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Taurus / Member of the Department of Wishes
Пет Яну 26, 2018 2:50 pm by Бат Данчо

» Scorpio / Vice Minister of Punishment
Съб Окт 07, 2017 11:43 pm by Бат Данчо

» Leon / Minister of Department of Wishes
Съб Окт 07, 2017 11:27 pm by Бат Данчо

Декември 2018
ПонВтоСряЧетПетСъбНед
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Календар Календар

Top posting users this month


Scorpio / Vice Minister of Punishment

Go down

Scorpio / Vice Minister of Punishment

Писане by Бат Данчо on Съб Окт 07, 2017 11:43 pm

Скорпион е заместник-министър на Отдела за наказания.  Неговият белег на греха е в горната му лява ръка близо до рамото му.
 Скорпион първоначално е роден човек.  Веднага щом се роди, баща му го продаде на група убийци;  майка му никога не се споменава и не е известно какво се е случило с нея.  Той е бил издигнат, за да бъде безмилостен убиец и му е дадено число вместо име.  Той трябваше да убие, за да оцелее, но никога не се чувстваше комфортно с действията си.  Кралят на небесата в крайна сметка чу молитвите на Скорпион и го превърна в бог, но спомените за предишния му живот все още остават.
По-късно ще се присъедини към Министерството на наказанията и ще стане заместник-министър.  Поради жестокото му детство, той има за цел да накаже хората, които никой друг бог не може.
Кралят го отбелязва като грешник за "използването на забранена сила", за да спре група наемници от убиването на невинни хора на Земята.  Той и другите пет маркирани богове са заточени на Земята, където те са натоварени с намирането на новородената богиня, която ще освободи своя грях.

Скорпионът се сблъсква с абразивни и лоши температури и твърди, че мрази хората поради възпитанието му.  Въпреки че отказва да го признае, той открива човешки изобретения и машини, като влакове, очарователни.

Също така той е доста глупав и често нарича хората, които го дразнят имената, като например " Лед като" глупав лъв, " Теорус" като " Нитвит принц", Ихтис като "проблемно дете" и Партено като " . "  Той дори нарича краля на небесата копеле, главно защото чувства, че действията на краля са резултат от изкривено чувство за хумор.
Независимо от неговия непристъпен начин, той е много трудолюбив и отдаден на работата си в Отдела за наказания.  Въпреки че няма проблеми с наказването на хората, той може да стане изключително емоционален, когато наказва възрастни, които обиждат деца, защото му напомня за травматичното му детство.  Често е трудно да разкаже разликата между злоупотреба и дисциплина.
Защото си човек, той често се ядосва с теб.  Той често ви нарича "глупава жена", но той показва загриженост за вашето благополучие;  например, когато сте били насочени в продължението на Dui, той ви накара да останете в имението и да оставите Dui да ви пази, докато работите.
След като се влюбва в теб, той е много по-добър и изключително грижовен към теб.  Той дори започва да се кълне по-малко, след като му споменавате, че прекалено много се кълне.  Понякога може да изглежда нечувствителен, защото наистина не знае какво да прави с всичките си емоции и е заявил, че иска да бъде с теб през цялото време, толкова много, че го плаши.  Той също така има тенденция да се изчервява много, когато кажете или правите нещо "сладко", така че той покрива неудобството си, като дразни или е за вас.
Скорпионът има доста противоречиви отношения с боговете от отдела по желание, особено с Леон.  Той също така лесно се ядосва от някои от боговете в Отдела за наказания, но той показва загриженост за тях;  той се притесняваше много добре за благосъстоянието на Ихтис, когато каза, че не се чувстваше като шегаджия, и беше много загрижен за Dui, когато Shadow Dui започна да се появява по-често.  Той има силни взаимоотношения с господаря си Зиглавис , дори го нарича под името "Зиг".  Той има сложна връзка с Небесния Цар;  въпреки че е получил божество от краля, Скорпион е разгневен от вярата си, че кралят използва хората и другите богове, за да зарежда собствените си забавления.

Специална способност

Скорпион трябва да власт да чете ума на някого, ако той физически ги докосне.  Той обаче може само да чете негативни мисли и чувства, но след като се влюби в теб, той може да чете позитивни мисли.

DJ CortonaScorpio 

Бат Данчо

Брой мнения : 16
Join date : 18.09.2017

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите